URL prefix doesn't work properly in Galaxy v18.09

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

URL prefix doesn't work properly in Galaxy v18.09

Ping Luo
I configured URL prefix in galaxy 18.09. It has problems of resolving some of the links, including:
 
     workflow
     visualize -> create visualization
     shared data -> workflows
     shared data -> visualizations

I will use workflow as an example to illustrate what happens. When the mouse cursor is put on workflow, the URL shown in at the left bottom of the browser shows

     https://xxx.xxx.tamu.edu/galaxy/workflows/list

But after I clicked 'workflow', the real URL shown in the address bar is actually  

Of course, there is no such a page and the browser shows a blank page. If I manually remove one galaxy in the URL, the page is correctly shown.

Beside the four mentioned above, other links work fine. If galaxy is configured without prefix, then there is no problem.

 I also tested v18.05. With all the configuration being the same, this version doesn't have the problem with prefix like v18.09 does. So I think this is a bug in v18.09 with URL prefix.

Ping

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/