missing CGI-BIN folder

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

missing CGI-BIN folder

Gonzalo Sepulveda
Hi! i'm writting for some help about how to proper launch GBrowse2, locally.
I followed the tutorial  for installing and everything went ok, i got every pre-requisite.
Then, i followed /var/www/gbrowse2/tutorial/tutorial.html to try one of the example databases but couldn't get to that...

i got stucked where it says to point the browser to localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/volvox 

Apache2 is running Ok, i think. Here's tails of error.log

AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:21:00.840630 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:21:00.840641 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:30:40.723617 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:30:40.745626 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:30:40.745637 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:52:59.138698 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Fri Apr 04 15:53:00.207955 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 24416] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:53:00.207992 2014] [core:notice] [pid 24416] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'

i also tried re-installing Gbrowse2 and changing the route for CGI-BIN scripts to /var/www, still nothing.

any help will be very appreciated
Regards


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: missing CGI-BIN folder

Scott Cain
Hi Gonzalo,

The snippet of error log that you sent doesn't have anything to do with GBrowse; it's just the normal messages one sees when apache is stopped and started.  What happens when you go to http://localhost/gbrowse2?  What about http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/?  What do you see in the browser, and what do you see in the error log?

By the way, changing the installed path of the cgi files to somewhere in /var/www won't work unless you also modify the apache config, which would be a pain to do.  Instead, just make sure the scripts go into /usr/lib/cgi-bin/gb2.

Scott




On Fri, Apr 4, 2014 at 3:49 PM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:
Hi! i'm writting for some help about how to proper launch GBrowse2, locally.
I followed the tutorial  for installing and everything went ok, i got every pre-requisite.
Then, i followed /var/www/gbrowse2/tutorial/tutorial.html to try one of the example databases but couldn't get to that...

i got stucked where it says to point the browser to localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/volvox 

Apache2 is running Ok, i think. Here's tails of error.log

AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:21:00.840630 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:21:00.840641 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:30:40.723617 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:30:40.745626 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:30:40.745637 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:52:59.138698 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207955%202014" value="+12079552014" target="_blank">207955 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 24416] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207992%202014" value="+12079922014" target="_blank">207992 2014] [core:notice] [pid 24416] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'

i also tried re-installing Gbrowse2 and changing the route for CGI-BIN scripts to /var/www, still nothing.

any help will be very appreciated
Regards


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse




--
------------------------------------------------------------------------
Scott Cain, Ph. D.                                   scott at scottcain dot net
GMOD Coordinator (http://gmod.org/)                     216-392-3087
Ontario Institute for Cancer Research

------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: missing CGI-BIN folder

Scott Cain
Hi Gonzalo,

Please keep the gbrowse mailing list cc'ed. 

What is in your apache error log that mentions gbrowse (if there is a 404 message, there should be something in the error log).

Scott


Sent from my iPad

On Apr 7, 2014, at 8:32 AM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:

Thanks Scott!
when i go to localhost/gbrowse2 i got the html about the "Generic Genome Browser, v2", the tutorials, and everything else.
the problem comes in http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/, there i got 404 =/

i also checked /usr/lib/cgi-bin/gb2 and all seems to be fine there.

Still nothing, any ideas?
Regards.


2014-04-04 17:24 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hi Gonzalo,

The snippet of error log that you sent doesn't have anything to do with GBrowse; it's just the normal messages one sees when apache is stopped and started.  What happens when you go to http://localhost/gbrowse2?  What about http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/?  What do you see in the browser, and what do you see in the error log?

By the way, changing the installed path of the cgi files to somewhere in /var/www won't work unless you also modify the apache config, which would be a pain to do.  Instead, just make sure the scripts go into /usr/lib/cgi-bin/gb2.

Scott




On Fri, Apr 4, 2014 at 3:49 PM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:
Hi! i'm writting for some help about how to proper launch GBrowse2, locally.
I followed the tutorial  for installing and everything went ok, i got every pre-requisite.
Then, i followed /var/www/gbrowse2/tutorial/tutorial.html to try one of the example databases but couldn't get to that...

i got stucked where it says to point the browser to localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/volvox 

Apache2 is running Ok, i think. Here's tails of error.log

AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:21:00.840630 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:21:00.840641 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:30:40.723617 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:30:40.745626 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:30:40.745637 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:52:59.138698 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207955%202014" value="+12079552014" target="_blank">207955 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 24416] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207992%202014" value="+12079922014" target="_blank">207992 2014] [core:notice] [pid 24416] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'

i also tried re-installing Gbrowse2 and changing the route for CGI-BIN scripts to /var/www, still nothing.

any help will be very appreciated
Regards


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse




--
------------------------------------------------------------------------
Scott Cain, Ph. D.                                   scott at scottcain dot net
GMOD Coordinator (http://gmod.org/)                     216-392-3087
Ontario Institute for Cancer Research


------------------------------------------------------------------------------
Put Bad Developers to Shame
Dominate Development with Jenkins Continuous Integration
Continuously Automate Build, Test & Deployment
Start a new project now. Try Jenkins in the cloud.
http://p.sf.net/sfu/13600_Cloudbees_APR
_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: missing CGI-BIN folder

Gonzalo Sepulveda
Ok, i'm sorry, now cc'ed 
Same as before, nothing about GBrowse in the error log tail

Gonzalo.  


2014-04-07 10:12 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hi Gonzalo,

Please keep the gbrowse mailing list cc'ed. 

What is in your apache error log that mentions gbrowse (if there is a 404 message, there should be something in the error log).

Scott


Sent from my iPad

On Apr 7, 2014, at 8:32 AM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:

Thanks Scott!
when i go to localhost/gbrowse2 i got the html about the "Generic Genome Browser, v2", the tutorials, and everything else.
the problem comes in http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/, there i got 404 =/

i also checked /usr/lib/cgi-bin/gb2 and all seems to be fine there.

Still nothing, any ideas?
Regards.


2014-04-04 17:24 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hi Gonzalo,

The snippet of error log that you sent doesn't have anything to do with GBrowse; it's just the normal messages one sees when apache is stopped and started.  What happens when you go to http://localhost/gbrowse2?  What about http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/?  What do you see in the browser, and what do you see in the error log?

By the way, changing the installed path of the cgi files to somewhere in /var/www won't work unless you also modify the apache config, which would be a pain to do.  Instead, just make sure the scripts go into /usr/lib/cgi-bin/gb2.

Scott




On Fri, Apr 4, 2014 at 3:49 PM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:
Hi! i'm writting for some help about how to proper launch GBrowse2, locally.
I followed the tutorial  for installing and everything went ok, i got every pre-requisite.
Then, i followed /var/www/gbrowse2/tutorial/tutorial.html to try one of the example databases but couldn't get to that...

i got stucked where it says to point the browser to localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/volvox 

Apache2 is running Ok, i think. Here's tails of error.log

AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:21:00.840630 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:21:00.840641 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:30:40.723617 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:30:40.745626 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:30:40.745637 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:52:59.138698 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207955%202014" value="+12079552014" target="_blank">207955 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 24416] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207992%202014" value="+12079922014" target="_blank">207992 2014] [core:notice] [pid 24416] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'

i also tried re-installing Gbrowse2 and changing the route for CGI-BIN scripts to /var/www, still nothing.

any help will be very appreciated
Regards


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse




--
------------------------------------------------------------------------
Scott Cain, Ph. D.                                   scott at scottcain dot net
GMOD Coordinator (http://gmod.org/)                     216-392-3087
Ontario Institute for Cancer Research



------------------------------------------------------------------------------
Put Bad Developers to Shame
Dominate Development with Jenkins Continuous Integration
Continuously Automate Build, Test & Deployment
Start a new project now. Try Jenkins in the cloud.
http://p.sf.net/sfu/13600_Cloudbees_APR
_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: missing CGI-BIN folder

Scott Cain
Hmm, perhaps there is more than one error log; some time apache is configured to produce error logs in different ways (though it's really difficult for me to guess how that's setup for you).  Again, if Apache is giving the browser a 404 message, it should be logging that somewhere. 

Scott


Sent from my iPad

On Apr 7, 2014, at 9:38 AM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:

Ok, i'm sorry, now cc'ed 
Same as before, nothing about GBrowse in the error log tail

Gonzalo.  


2014-04-07 10:12 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hi Gonzalo,

Please keep the gbrowse mailing list cc'ed. 

What is in your apache error log that mentions gbrowse (if there is a 404 message, there should be something in the error log).

Scott


Sent from my iPad

On Apr 7, 2014, at 8:32 AM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:

Thanks Scott!
when i go to localhost/gbrowse2 i got the html about the "Generic Genome Browser, v2", the tutorials, and everything else.
the problem comes in http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/, there i got 404 =/

i also checked /usr/lib/cgi-bin/gb2 and all seems to be fine there.

Still nothing, any ideas?
Regards.


2014-04-04 17:24 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hi Gonzalo,

The snippet of error log that you sent doesn't have anything to do with GBrowse; it's just the normal messages one sees when apache is stopped and started.  What happens when you go to http://localhost/gbrowse2?  What about http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/?  What do you see in the browser, and what do you see in the error log?

By the way, changing the installed path of the cgi files to somewhere in /var/www won't work unless you also modify the apache config, which would be a pain to do.  Instead, just make sure the scripts go into /usr/lib/cgi-bin/gb2.

Scott




On Fri, Apr 4, 2014 at 3:49 PM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:
Hi! i'm writting for some help about how to proper launch GBrowse2, locally.
I followed the tutorial  for installing and everything went ok, i got every pre-requisite.
Then, i followed /var/www/gbrowse2/tutorial/tutorial.html to try one of the example databases but couldn't get to that...

i got stucked where it says to point the browser to localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/volvox 

Apache2 is running Ok, i think. Here's tails of error.log

AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:21:00.840630 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:21:00.840641 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:30:40.723617 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:30:40.745626 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:30:40.745637 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:52:59.138698 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207955%202014" value="+12079552014" target="_blank">207955 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 24416] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207992%202014" value="+12079922014" target="_blank">207992 2014] [core:notice] [pid 24416] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'

i also tried re-installing Gbrowse2 and changing the route for CGI-BIN scripts to /var/www, still nothing.

any help will be very appreciated
Regards


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse




--
------------------------------------------------------------------------
Scott Cain, Ph. D.                                   scott at scottcain dot net
GMOD Coordinator (http://gmod.org/)                     216-392-3087
Ontario Institute for Cancer Research



------------------------------------------------------------------------------
Put Bad Developers to Shame
Dominate Development with Jenkins Continuous Integration
Continuously Automate Build, Test & Deployment
Start a new project now. Try Jenkins in the cloud.
http://p.sf.net/sfu/13600_Cloudbees_APR
_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: missing CGI-BIN folder

Gonzalo Sepulveda
couldn't find any othe error.log 
but i didn't notice this error while building demo:

AH00534: apache2: Configuration error: No MPM loaded.
Apache failed to start. Perhaps the demo is already running?

i checked wich mpm is installed with /usr/sbin/apache2 -l , so:


Compiled in modules:
  core.c
  mod_so.c
  mod_watchdog.c
  http_core.c
  mod_log_config.c
  mod_logio.c
  mod_version.c
  mod_unixd.c

then i try installing apache2-mpm-prefork, but nothing changed

Gonzalo


2014-04-07 10:45 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hmm, perhaps there is more than one error log; some time apache is configured to produce error logs in different ways (though it's really difficult for me to guess how that's setup for you).  Again, if Apache is giving the browser a 404 message, it should be logging that somewhere. 

Scott


Sent from my iPad

On Apr 7, 2014, at 9:38 AM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:

Ok, i'm sorry, now cc'ed 
Same as before, nothing about GBrowse in the error log tail

Gonzalo.  


2014-04-07 10:12 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hi Gonzalo,

Please keep the gbrowse mailing list cc'ed. 

What is in your apache error log that mentions gbrowse (if there is a 404 message, there should be something in the error log).

Scott


Sent from my iPad

On Apr 7, 2014, at 8:32 AM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:

Thanks Scott!
when i go to localhost/gbrowse2 i got the html about the "Generic Genome Browser, v2", the tutorials, and everything else.
the problem comes in http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/, there i got 404 =/

i also checked /usr/lib/cgi-bin/gb2 and all seems to be fine there.

Still nothing, any ideas?
Regards.


2014-04-04 17:24 GMT-03:00 Scott Cain <[hidden email]>:
Hi Gonzalo,

The snippet of error log that you sent doesn't have anything to do with GBrowse; it's just the normal messages one sees when apache is stopped and started.  What happens when you go to http://localhost/gbrowse2?  What about http://localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/yeast/?  What do you see in the browser, and what do you see in the error log?

By the way, changing the installed path of the cgi files to somewhere in /var/www won't work unless you also modify the apache config, which would be a pain to do.  Instead, just make sure the scripts go into /usr/lib/cgi-bin/gb2.

Scott




On Fri, Apr 4, 2014 at 3:49 PM, Gonzalo Sepulveda <[hidden email]> wrote:
Hi! i'm writting for some help about how to proper launch GBrowse2, locally.
I followed the tutorial  for installing and everything went ok, i got every pre-requisite.
Then, i followed /var/www/gbrowse2/tutorial/tutorial.html to try one of the example databases but couldn't get to that...

i got stucked where it says to point the browser to localhost/cgi-bin/gb2/gbrowse/volvox 

Apache2 is running Ok, i think. Here's tails of error.log

AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:21:00.840630 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:21:00.840641 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:30:40.723617 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
AH00558: apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message
[Fri Apr 04 15:30:40.745626 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:30:40.745637 2014] [core:notice] [pid 7004] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Fri Apr 04 15:52:59.138698 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 7004] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207955%202014" value="+12079552014" target="_blank">207955 2014] [mpm_prefork:notice] [pid 24416] AH00163: Apache/2.4.6 (Ubuntu) PHP/5.5.3-1ubuntu2.2 configured -- resuming normal operations
[Fri Apr 04 15:53:00.<a href="tel:207992%202014" value="+12079922014" target="_blank">207992 2014] [core:notice] [pid 24416] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'

i also tried re-installing Gbrowse2 and changing the route for CGI-BIN scripts to /var/www, still nothing.

any help will be very appreciated
Regards


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse




--
------------------------------------------------------------------------
Scott Cain, Ph. D.                                   scott at scottcain dot net
GMOD Coordinator (http://gmod.org/)                     216-392-3087
Ontario Institute for Cancer Research




------------------------------------------------------------------------------
Put Bad Developers to Shame
Dominate Development with Jenkins Continuous Integration
Continuously Automate Build, Test & Deployment
Start a new project now. Try Jenkins in the cloud.
http://p.sf.net/sfu/13600_Cloudbees_APR
_______________________________________________
Gmod-gbrowse mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gmod-gbrowse